Jeppe Hein, Your Way

Château La Coste – Le Puy-Sainte-Réparade

Date : 2017
Superficie : 800 m2
Mission : Construction, installation et mise en peinture de la scénographie. Installation des oeuvres.
Conception scénographique : Jeppe Hein
 

Crédits photos : © 2017 Stephane Aboudaram / WE ARE CONTENT(S)

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google